Neváhejte mě kontaktovat v případě dotazů nebo zájmu o mé služby.

SLEDUJTE MĚ:
Image Alt

O mně

Můj příběh

Kdo jsem

Kuchař a milovník vaření
Zapálený a vášnivý muškař

Můj příběh

Od malička jsem toužil něco uvařit a předávat mé smysly a chutě jídlem. Z Českých Budějovic jsem se vydal studovat do Prahy a pak dále objevovat celý gastronomický svět.

Profesní životopis

Narozen: 31.8.1981 v Českých Budějovicích

Vzdělání: středoškolské s maturitou
(Škola hotelnictví a gastronomie hotelu International v Praze)

Telefon: +420724542333
E-mail: honza.horky.chef@seznam.cz

Praxe: restaurace Rybí trh, restaurace
Flambée, restaurace Červená
tabulka, Francouzská restaurace v Obecním
domě,Hotel Corinthia
Towers, hotel
International později Holiday Inn.

Pracovní zkušenosti

  • Při nástavbovém studiu jsem zároveň nastoupil do zaměstnání a stal se v roce 1999 zástupcem šéfkuchaře v restauraci Rybí trh. Zde půsbil 4 roky do roku 2003
  • V roce 2003 jsem nastoupil jako šéfkuchař do restaurace „Červená tabulka“. Zde jsem působil dva roky.
  • V roce 2006 jsem nastoupil jako zástupce šéfkuchaře „Francouzské
    a plzeňské restaurace v Obecním domě“
  • Od roku 2007 do roku 2013 Executive chef restaurace Zlatá Praha hotelu Intercontinental, Executive sous chef Hotel Intercontinental
  • 2013 až 2016 šéfkuchař „Francouzské a plzeňské restaurace v Obecním domě“
  • 2016 až 2017 šéfkuchař Cantineta Fiorentina
  • 2017 až 2020 Master chef pro Compass Group ČR a Slovensko
  • 2019 – Absolvent kurzu autentické francouzské kuchyně na škole Paula Bocuse

Byl jsem 20 let kapitánem Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR.
Jsem členem Asociace kuchařů a cukrářů ČR.