Kdo jsem
Kuchař a milovník vaření
Zapálený a vášnivý muškař
Můj příběh
Od malička jsem toužil něco uvařit a předávat mé smysly a chutě jídlem. Z Českých Budějovic jsem se vydal studovat do Prahy a pak dále objevovat celý gastronomický svět.
Nabídka služeb
Profesní životopis
Narozen: 31.8.1981 v Českých Budějovicích
Vzdělání: středoškolské s maturitou
(Škola hotelnictví a gastronomie hotelu International v Praze)
Telefon: +420724542333
E-mail: honza.horky.chef@seznam.cz
Praxe: restaurace Rybí trh, restaurace
Flambée, restaurace Červená
tabulka, Francouzská restaurace v Obecním
domě,Hotel Corinthia
Towers, hotel
International později Holiday Inn.
Pracovní zkušenosti
- Při nástavbovém studiu jsem zároveň nastoupil do zaměstnání a stal se v roce 1999 zástupcem šéfkuchaře v restauraci Rybí trh. Zde půsbil 4 roky do roku 2003
- V roce 2003 jsem nastoupil jako šéfkuchař do restaurace „Červená tabulka“. Zde jsem působil dva roky.
- V roce 2006 jsem nastoupil jako zástupce šéfkuchaře „Francouzské
a plzeňské restaurace v Obecním domě“ - Od roku 2007 do roku 2013 Executive chef restaurace Zlatá Praha hotelu Intercontinental, Executive sous chef Hotel Intercontinental
- 2013 až 2016 šéfkuchař „Francouzské a plzeňské restaurace v Obecním domě“
- 2016 až 2017 šéfkuchař Cantineta Fiorentina
- 2017 až 2020 Master chef pro Compass Group ČR a Slovensko
- 2019 – Absolvent kurzu autentické francouzské kuchyně na škole Paula Bocuse
Byl jsem 20 let kapitánem Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR.
Jsem členem Asociace kuchařů a cukrářů ČR.